Stel cookie voorkeur in

TSO

Een ontspannen lunchpauze op school

Blijft uw kind tussen de middag op school eten? Dan wilt u zeker weten dat uw kind het gezellig heeft en tijd krijgt om rustig te eten en te ontspannen.

Het overblijfteam van TSO de Boomgaard op uw school bestaat uit vrijwilligers en beroepskrachten. Zij zorgen er dagelijks voor dat overblijven ook leuk is. Uw kind neemt zelf eten en drinken mee van thuis. Alle kinderen eten gezellig samen. Daarna is er tijd en ruimte om te spelen. Kinderen kunnen naar buiten om te rennen, te klimmen, te voetballen of te knikkeren of ze kunnen binnen tekenen, puzzelen, kletsen of gezellig een spelletje doen. Soms zullen wij ook kleine activiteiten aanbieden. Zo gaan ze uitgerust en ontspannen terug naar hun klas.

U kunt uw kind inschrijven voor de TSO op de Jozefschool via onze website https://www.tsodeboomgaard.nl/tarieven-inschrijven/

Nadat u uw kind(eren) heeft ingeschreven ontvangt u van ons maandelijks (10 maanden) per email een factuur voor de betaling van de kosten voor de TSO. Deze kosten zullen wij dan automatisch van uw rekening incasseren.

De kosten voor de TSO bedragen voor het schooljaar 2017/2018:

Aantal dagen per week       Kosten per jaar               Kosten per maand (10 maanden)

1x per week                         €66                                     €6,60

2x per week                         €132                                  €13,20

3x per week                         €198                                 €19,80

Indien uw kind later instroomt in het schooljaar betaald u vanaf de eerste van de maand waarin uw kind gebruik maakt van de TSO.

De kosten voor incidentele TSO is €3,- per TSO moment. Dit kunt u contant aan de leerkracht of TSO coördinator voldoen.

Ook is het mogelijk om incidentele TSO per factuur te voldoen. Indien u hier gebruik van wilt maken dan kunt u uw kind aanmelden via onze website www.tsodeboomgaard.nl. Indien u uw kind wilt aan- of afmelden voor incidentele TSO dagen of als u uw kind wilt afmelden wegens ziekte dan kunt u dat doorgeven via jozefschool@tsodeboomgaard.nl

Heeft u inhoudelijke vragen en/of opmerkingen over de TSO, of heeft u vragen over uw aanmelding, stuur een email naar info@tsodeboomgaard.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0252 – 34 00 03.